Την παραμονή Χριστουγέννων, το Ciel Bar Restaurant παρουσιάζει τον εκρητικό Ισπανό DJ & παραγωγό Kiko Navarro, σε ένα εορταστικό event από νωρίς το απόγευμα. Με την υποστήριξη του Child of House Youtube Channel & του manstaradio.

Intro: Manolis MANSTA Stavroulakis
Outro: @Mr Coolbox
Live Percussion Vos Jr

Event on Fb
Έναρξη @ 18:00
Τιμή εισόδου με ποτό: 15€
Για κρατήσεις: 2310 888 000
Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 12, Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Kiko Navarro

Μια πρωτοποριακή φιγούρα στο κίνημα της Balaeric House, ο Kiko Navarro αιχμαλωτίζει τα Dance-Floor σε όλη την υφήλιο για σχεδόν τρεις δεκαετίες. Απασχολημένος από νεαρή ηλικία με την πιο soulful πλευρά της Αμερικάνικης House μουσικής, οι δεξιότητες του σαν DJ προσέλκυσαν σύντομα την προσοχή της νυχτερινής ζωής του Pacha, που του πρόσφερε να αναλάβει ως Resident DJ τόσο στην Πάλμα όσο και στην Ίμπιζα. Στη συνέχεια ήρθε μια μηνιαία εμφάνιση στο Space Ibiza και τα υπόλοιπα όπως λένε, είναι ιστορία. Τα χρόνια που ακολούθησαν, ο Kiko ταξίδεψε αρκετές φορές από το Λονδίνο στην Άπω Ανατολή, παίζονται σε Φεστιβάλ όπως το Southport & Southern Soul, καθώς και στο The Egg (Λονδίνο) και το Cocoon (Φρανφούρτη).

Υποστηριζόμενος από την προφανή του αφοσίωση στη House μουσική, η αγάπη του Kiko Navarro για τους αφρο-λατινικούς ήχους ήταν εμφανής στις αριστουργηματικές του, χορευτικές παραγωγές από την αρχή. Με το βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή Concha Buika, το «Sonando Contigo» ήταν το επιτυχημένο hit του το 2007, συγκεντρώνοντας πάνω από δέκα εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Από τότε, ο Kiko κυκλοφόρησε μουσική στην Local Talk, στην King Street Sounds, στην ΒΒΕ και στην Yoruba Records του Osunlade, κερδίζοντας την υποστήριξη από παγκόσμιους παράγοντες όπως ο Gilles Peterson και ο Jeff Mills. Συλλέγοντας ευχαριστίες από όλη την μουσική κοινότητα, το ολοκαίνουριο album του Kiko Navarro, «Everything happens for a Reason», εμφανίζει με ζωντανό χρώμα κάθε απόχρωση της εκθαμβωτικής μουσικής παλέτας αυτού του συναρπαστικού καλλιτέχνη.